PROEF

LES

Het Team

-- Hans

-- Glenn

-- Ruben

Zowel binnen als buiten het team heeft hij diverse ‘bijnamen’ De kleine grijze tenniskabouter is daar één van en als zijn collega’s hem op de kast willen krijgen spreken ze hem aan met ‘baas’

En als hij ergens allergisch voor is, is het wel het woord ‘baas’.

Glenn is assistent trainer bij Mejor

Ruben is assistent trainer bij Mejor.

“Zoef Zoef” past wel bij hem; hij is razendsnel en fit!  Tijdens de competitie speelt hij in twee teams. Niet tegelijkertijd, maar wel op zaterdag en zondag.

Onze trainers

-- Floris

 

-- Stefan

Stefan is begeleider jeugdteams

‘tekst volgt"

Stefan is begeleider jeugdteams

Administratie

--Marga

-- Ineke

Deze twee meiden ‘tikken’ in bepaalde maanden van het jaar hun vingers ‘blauw’ om alle bevestigingen en declaraties op tijd bij de mensen te krijgen. In deze periodes geeft Hans dagelijks wijzigingen, aanpassingen en verschuivingen door die in het schema doorgevoerd moeten worden.

Ook onderhouden zij de contacten met ‘onze blauwe vrienden’ in Apeldoorn als het gaat om de BTW, de loonbelastingen en dergelijke.

Ineke en Marga kunnen ook antwoord geven op alle administratieve vragen die er zijn. Als een van de trainers het antwoord niet direct weet, weten de ‘meiden’ het wel.

Een mail naar adminstratie@mejor.nl met een vraag of suggestie en je hebt binnen de kortste keren een antwoord waar je ook echt iets mee kunt.

Kijk gerust even bij veel gestelde vragen of je het antwoord daar kunt vinden.

naar boven

Onze Noticias nieuws brief kan je hier online lezen

Nieuwsbrief lezen.  Je kan je hier aan- of afmelden.

Mejor Sports

Capelse weg 35

2907 XA   Capelle ad IJssel

 

T 06a55 88 61 01

E info@mejor.nl

Voorwaarden

AVG privacy statement