PROEF

LES

Racket service

Leen- en testrackets

Bij Mejor Sports kun je naar hartenlust rackets lenen, testen en uitproberen. Zonder enige verplichting. Er is een uitgebreide testcollectie aanwezig. Zowel voor de beginners als de echte scherpschutters zijn rackets beschikbaar. Beginnend bij 19” (junior rackets) en eindigend bij de nieuwe ‘pro staff’ van Roger Federer

 

 Racketservice:

Om iedereen zo goed en compleet mogelijk van dienst te zijn vervangen we ook grips en bespanningen voor alle racketmerken en type rackets. Er is voor elk type speler een juiste snaar voorradig die op vakkundige en deskundige wijze in het racket wordt gezet.

 

Mocht je jouw racket door Mejor Sports laat onderhouden gebeurt er het volgende:

 

Het racket wordt gecontroleerd op kleine scheurtjes, breukjes of oneffenheden

Bij bijzonderheden wordt direct contact opgenomen

Het racket wordt netjes en zorgvuldig schoongemaakt

Kapotte of versleten tubings worden gerepareerd of vervangen

In overleg worden basisgrips en / of overgrips vervangen

Het racket wordt met de geschikte snaar en volgens de juiste specificaties bespannen

Alles wordt genoteerd en geadministreerd in het ‘bespanbestand’

Het racket wordt volgens afspraak weer afgeleverd

 

Mejor Sports beschikt over een elektrische bespanmachine (2016) die zeer zuiver bespant. De specialist die het racket bespant maakt er geen haastklus van en neemt er de tijd voor. De machine wordt meerdere keren per jaar onderhouden, schoongemaakt en geijkt.

 

Garantie:

Met elke nieuwe bespanning is het heel even wennen omdat de snaar zich even moet ‘zetten’  In het begin slaat het even anders dan met de oude snaar, waarmee je gewend was om te spelen.  In tegenstelling tot andere leveranciers geven wij wel een ‘garantie’  Van te voren wordt besproken wat de meest geschikte snaar en spankracht is, mocht je er echt geen fatsoenlijke bal mee over het net kunnen slaan, dan knippen we ‘m eruit en bespannen we het racket kosteloos opnieuw!

 

Keuze:

Voor elk type speler heeft Mejor Sports een geschikte snaar in het assortiment. Zowel voor recreatieve spelers,

hardhitters, snarenslopers en de spelers met een ‘gevoelige elleboog’

 

Er is al een standaard snaar voor € 19.90 met uitstekende speel-eigenschappen. Een overgrip kost ongeveer € 3.00 en voor een basisgrip betaal je gemiddeld € 9.90.

 

Ook kan Mejor Sports een racket een gripmaat dikker of dunner maken. Verdikken kan altijd, een gripmaat dunner maken is afhankelijk van de constructie van het racket.

 

Advies:

Mejor Sports is lid van de ‘Wilson Advisory Staff’ hetgeen inhoudt dat iedereen een eerlijk, oprecht, deskundig en vakkundig advies krijgt wat betreft racket, snaren en gripkeuze. Mocht jouw racket nog niet toe zijn aan een nieuwe grip of snaar, dan hoor je dat ook!

 

 

 

naar boven

Onze Noticias nieuws brief kan je hier online lezen

Nieuwsbrief lezen.  Je kan je hier aan- of afmelden.

Mejor Sports

Capelse weg 35

2907 XA   Capelle ad IJssel

 

T 06a55 88 61 01

E info@mejor.nl

Voorwaarden

AVG privacy statement